Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

LittleTOONs

Il·lustració i Còmics

Aniré incorporant nivells de subscripció a mesura que vagi pujant continguts. Espero siguindel vostre interès !
Vinyetes
T'agraeixo aquesta aportació ja que m'ajuda a fer el que més m'agrada: dibuixar.

Podràs veure de forma exclusiva l'evolució del meu treball i els projectes que estic desenvolupant: disseny de personatges, storyboards, evolució de pàgines de còmic o el procés de creació d'il·lustracions.
2,00 € mensuals
Webcòmic
Publicaré setmanalment dues pàgines de còmic començant pel primer número en català de "El Mangurrià". Un cop finalitzi el número anunciaré quin serà el següent còmic en català que publicaré.

Per cada número o còmic que acabi de publicar enviaré un PDF als mecenes amb una recopilació de les pàgines publicades per facilitar-ne la lectura. En aquesta recopilació s'hi afegiran fitxes de personatges, articles i altre material que no penjaré a la pàgina d'Aixeta.

També tindreu accés als continguts publicats en el nivell de subscripció "Vinyetes".


3,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual